ZONNEBOILER

Kies voor zekerheid!

Warmte en warm water met zonne-energie
Wij leveren en installeren zonneboilersystemen van Nefit SolarLine, Nefit SolarLine is een uniek zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. Elke collector haalt het hele jaar door uitzonderlijk veel rendement uit gewoon daglicht. Via een gesloten circuit wordt het sanitaire water in de voorraadboiler verwarmd (afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht tot wel 80 á 90 graden). De royale, optimaal geïsoleerde boiler zorgt ervoor dat er nauwelijks warmte verloren gaat. De boiler wordt aangesloten op uw (bestaande) HR-ketel.

Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad en keuken volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt uw HR-ketel bij. Op jaarbasis gebruikt u zo tot 60% minder aardgas voor de bereiding van warm water.

Naast zonneboilersystemen leveren we ook systemen voor het opvangen van zonnestroom. Ook van Nefit.

Wilt u maximaal profiteren van duurzame energie?
Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw situatie. Als erkend Nefit Dealer staan wij garant voor duidelijke voorlichting, vakkundige installatie en de beste service.

Wacht niet langer, bel ons vrijblijvend voor meer informatie:
0297-561312