DAK ONDERHOUDSABONNEMENT

Het periodiek reinigingen van uw dak(en) voorkomt dat de dakbedekking wordt aangetast door vuil, de hemelwaterafvoeren verstopt raken en lekkages ontstaan omdat het water bij regenval niet snel genoeg wordt afgevoerd. Het reinigen van uw dak(en) voorkomt dus onverwachte calamiteiten.

De volgende werkzaamheden maken onderdeel uit van het dak onderhoudsabonnement:

 • Reinigen van uw dak(en).
  (daken worden ontdaan van normalen vervuiling).
 • Uitvoeren van kleine reparaties.
  (Herstellen van niet-structurele gebreken die direct aanleiding geven tot lekkages).
 • Informatie verstekken.
  (U wordt geïnformeerd over planning, uitvoering en gebreken, dit kan eventueel online).
 • Dak onderhoudsrapport.
  (Na het dak onderhoud wordt er een dak onderhoudsrapport opgemaakt, dit wordt u aangereikt of eventueel online verstuurd).

 

Het advies is om het reinigen van uw dak(en) ieder jaar te laten uitvoeren. Hiermee voorkomt u onverwachte calamiteiten! Gelijktijdig wordt het dak gecontroleerd op gebreken en wanneer onderhoudsmaatregelen noodzakelijk zijn, wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

Voor wie?
Dit abonnement is geschikt voor gebouweigenaren, woningbezitters en gebouwbeheerders die hun daken periodiek schoongemaakt willen hebben en eventuele gebreken gemeld willen hebben.

Wat kost het?
De prijs is afhankelijk van aspecten zoals bereikbaarheid, aantal dakvlakken, type dakbedekking, afwerking, etc. Graag maken wij een aanbieding op maat. Voor een vrijblijvende afspraak of informatie, neem dan contact met ons op.

Dakveiligheid
Betreffende daken dienen veilig bereikbaar te zijn en voorzien te zijn van wettelijk voorgeschreven dakveiligheidsvoorzieningen, zodat onze inspecteurs veilig hun werk kunnen uitvoeren. Onze deskundige adviseurs kunnen u hierin prima begeleiden en adviseren